Het Jonge Kind Event 2018 - De Kunst van het Spelen


17 maart
Orpheus | Churchillplein 1, 7314 BZ Apeldoorn
Het Jonge Kind

Kom op 17 maart 2018 naar de tweede editie van Het Jonge Kind Event in Orpheus te Apeldoorn. Met dit jaar als thema: De Kunst van het Spelen.

Laat je verrassen door het interactieve programma dat is samengesteld voor deze dag. Na een spetterende opening met Zingkikker Chris Winsemius, bekend van zijn liedjes voor Sesamstraat en Klokhuis, vertelt Denise Bontje van Sardes je meer over het belang van Media-opvoeding. Daarna vertelt Kunstfanaatjes over het positieve effect van kunst op de ontwikkeling van het kinderbrein.

Maar er is nog meer! Op de experience kun je deelnemen aan tal van clinics. Ga naar het voorleestheater, doe mee aan sessies yoga (voor kinderen) of neem deel aan diverse activiteiten op het plein van de toekomst. Laat je informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitale leermiddelen en over vernieuwende snufjes op het gebied van onderwijs en kinderopvang.  

Naast het vele doen, is er ook ruimte voor meer inhoudelijke verdieping tijdens de workshops die worden aangeboden in het programma. Er is ruim keuze.

Ga naar de workshop Zien spelen, doet spelen, over het belang van poppenspel. Of neem deel aan de workshop Die jongens toch! De workshop De kunst van het spelen ontbreekt uiteraard ook niet in het programma. Maar het aanbod is nog groter!

Overtuigd? Ben je werkzaam binnen de kinderopvang of de onderbouw van het basisonderwijs? En wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom het jonge kind?  Schrijf je dan nu in! Het wordt een veelbelovende dag.

Het Jonge Kind Event is geaccrediteerd bij Registerleraar.nl
Registratienummer: VClC5lOR6N met 6 Registeruren. 

Sfeerimpressie het Jonge Kind Event

Programma

Programma 'Het Jonge Kind Event'
09.30 - 16.30 uur
Tijd
Informatie Tedtalks plenaire opening
Workshops

Locatie


Orpheus
Churchillplein 1, 7314 BZ Apeldoorn

Aanmeldformulier Het Jonge Kind event - De Kunst van het Spelen


Zaterdag 17 maart 2018 - € 125,00

Algemene Voorwaarden