Studiereis Zuid-Korea 2018

Seoul


27 oktober
Seoul, Zuid-Korea

Bureau Beter Onderwijs (BBO) en OinO-Advies organiseren in het najaar van 2018 een onderwijsstudiereis naar Seoul, Zuid-Korea. 

Op deze reis laten we de deelnemers kennismaken met alle facetten van het Zuid-Koreaanse basisonderwijs. We bezoeken basisscholen, we zijn te gast op de Teachers University en bezoeken een door de academie beheerde praktijk-basisschool. We gaan in gesprek met docenten en studenten over hun vak en hun opleiding. We ontmoeten onderwijsvernieuwers en natuurlijk presenteert de overheid haar visie en worden we als gasten verwelkomd bij officiële briefings. Maar we gaan ook vragen over de grote prestatiedruk en de lange schooluren die kinderen in en buiten de school maken niet uit de weg. We proberen het verschil met het Nederlandse onderwijs vanuit het historisch culturele achtergrond van de Koreanen te begrijpen en we verwonderen ons over uitgangspunten die voor ons minder snel te begrijpen zullen zijn.

Een onvergetelijke ervaring en een ontdekkingsreis waar we de kans hebben om onderwijs te bekijken vanuit een totaal ander perspectief. Omdenken en genieten van een onvergetelijke studiereis!

Bekijk hier de flyer!

Kosten 
Deelname aan de studiereis naar Zuid-Korea kost € 3.350,00. Dit bedrag is inclusief retourvlucht, overnachtingen, activiteiten, ontbijt, lunches en welkomsdiner.

Locatie


Seoul, Zuid-Korea

Aanmeldformulier Zuid-Korea reis 2018


27 oktober t/m 5 november

Algemene Voorwaarden