Brein in Beweging - Castricum


15 mei
Landgoed Duin en Bosch, Castricum

Annemieke Hoogeboom werkt al jaren in het onderwijs en begeleid in haar eigen praktijk kinderen met leer- en ontwikkelingsuitdagingen. Zij ervaart dagelijks de impact van beweging op de ontwikkeling van het brein en hoe dit de ontwikkeling van kinderen stimuleert. Annemieke deelt haar kennis en ervaring graag met jou, zodat ook jij gaat ervaren hoe belangrijk specifieke bewegingspatronen zijn. Je kan de oefeningen de volgende dag direct gaan inzetten!

Durf jij leerproblemen vanuit een andere hoek te bekijken?
Annemieke wil je op een andere manier leren kijken naar leerproblemen. Gebaseerd op dat wat fundamenteel is voor (brein) ontwikkeling: beweging. Ze heeft een inspirerend programma geschreven om aan de bewegingsbehoeften van kinderen tegemoet te komen. Bewegingen die van belang zijn voor het gehele bewegingssysteem en daarmee positief effect hebben op de totale ontwikkeling van het kind. Een workshop met een preventief karakter!

Heb jij ook zin om op een leuke en actieve manier te leren werken aan groei en ontwikkeling bij kinderen? Meld je nu aan!

15 mei 2019 is er weer een nieuwe bijeenkomst gepland!

Locatie


Landgoed Duin en Bosch, Castricum

Brein in Beweging


€150, inclusief koffie/thee en reader

Algemene Voorwaarden