Finland reis 2018


Finland reis

Een reis vol onvergetelijke ontmoetingen en indrukken

OinO-Advies organiseert jaarlijks een studiereis naar Finland. In vier dagen ontdek je samen met collega’s hoe het onderwijs in Finland georganiseerd is. Je bezoekt verschillende scholen en gaat in gesprek met studenten en leraren. Uiteraard is er ook voldoende ruimte voor culturele activiteiten en ontspanning.

De reis staat gepland van 1 tot en met 4 mei 2018.

Meer informatie over de reis? Download de flyer of neem contact op met OinO-Advies via info@oino-advies.nl of 088 410 10 50. 

Praktische informatie
De reis
De reis is opgebouwd uit vier dagen. De eerste dag is een reisdag en krijg je de gelegenheid Helsinki beter te leren kennen. Vanaf het vliegveld worden we opgehaald per bus voor een sightseeing tour. De volgende dagen leer je meer over het onderwijsstelsel in Finland. Naast een presentatie van de Finnish Agency of Education en de Universiteit van Helsinki staan er diverse scholen en/of Daycare Centres gepland. Je staat hierbij in nauw contact met leerkrachten en leerlingen. Er is veel ruimte voor interactie en waar mogelijk, lunchen we mee op school.

Ook is er tijd voor ontspanning. Breng een bezoek aan het museum, woon een ijshockeywedstrijd bij of ga op eigen gelegenheid Helsinki in. Op woensdagavond wordt het OinO-Advies diner georganiseerd waarbij je gaat proeven van de echte Finse keuken.
 
Ga je mee op deze inspirerende reis? Ben je directeur, bestuurder of leerkracht binnen het primair onderwijs, schrijf je dan nu in. Ben je werkzaam binnen het voortgezet onderwijs en heb je interesse, neem dan gerust contact met ons op. Waar mogelijk passen we het programma aan op jouw wensen.

Kosten
Deelname aan de Finlandreis kost € 1.695,00. Dit bedrag is inclusief retourvlucht, overnachtingen o.b.v. 2 persoonskamer (óf meerprijs 1 persoonskamer), ontbijt, schoollunches en het OinO-Advies diner. Het programma vind je op de volgende pagina van deze brochure. Omdat het programma wordt afgestemd op de samenstelling van de groep en het aantal deelnemers, staat het programma nog niet volledig vast. Je ontvangt twee weken voor aanvang van de reis een definitief programma.

Studiereis Finland: een reis vol onvergetelijke ontmoetingen, indrukken en inzichten! 

Aanmeldformulier Finland reis 2018


1 t/m 4 mei 2018

Algemene Voorwaarden