Londen Bett reis 2019


22 januari

OinO-Advies Londen Bett reis 2019
De inspiratiereis voor ICT & Onderwijs

Ga je mee op onze jaarlijkse reis naar Londen? Van dinsdag 22 t/m 25 januari 2019 neem je deel aan de Bett beurs, ga je langs bij verschillende scholen en City Learning Centres en doe je ideeën op tijdens het Apple Event.

Praktische informatie:
Doelgroep: directeuren, managers, beslissers en (bovenschoolse) ICT-coördinatoren binnen het primair en voortgezet onderwijs.
Dagen: 4 
Kosten: €1.495,00

Klik hier voor meer informatie over de Londen Bett reis. 

Inhoud
De educatieve Bett reis naar Londen is dé manier om nieuwe ideeën op te doen op het gebied van onderwijs en ICT. Je komt in aanraking met interessante praktijkvoorbeelden, leert van experts op het gebied van onderwijs en ICT en dat alles met de wereldstad Londen als decor. De reis is een uitgelezen kans om in contact te komen met onderwijs-collega's uit eigen land en kennis en ervaring te delen met elkaar.

De Bett reis begint met een startbijeenkomst (ongeveer twee weken voorafgaand aan de reis) om nader met elkaar kennis te maken. Bij terugkomst vindt er een afsluitingbijeenkomst plaats waarin we met elkaar kunnen delen wat je met de opgedane kennis hebt kunnen doen.

Bett show
De Bett show is een jaarlijks evenement voor iedereen die actief is in het onderwijs en op de hoogte wil blijven van de laatste technologische ontwikkelingen ten behoeve van educatie. Tijdens de Bett show kun je experimenteren met de nieuwste ICT uitingen en luisteren naar gepassioneerde experts. Daarnaast biedt het dé gelegenheid om collega’s uit de hele wereld te ontmoeten en ideeën uit te wisselen. Neem deel aan praktische seminars, workshops en demonstraties.

Schoolbezoek
We geven deze reis nog meer educatieve inhoud door het bezoeken van een school voor primair onderwijs en een City Learning Centre (CLC). Bij het schoolbezoek staat het uitwisselen van ervaringen op het gebied van ict-toepassingen centraal. Je staat in nauw contact met zowel leerkrachten als leerlingen met voldoende ruimte voor vraag en antwoord.

City Learning Centre
Een CLC is een innovatieve instelling waar zowel leerlingen als leerkrachten enthousiast gemaakt worden voor het gebruik van ICT in het onderwijs door middel van workshops, trainingen en evenementen. Het London Connected Learning Centre (LCLC) is een vooraanstaand technologisch centrum. Het LCLC traint leerkrachten op het gebied van rekenen, wetenschap en technische vaardigheden. Daarnaast ondersteunt het centrum scholen met de inzet van digitale technologie binnen het curriculum. Ook het Wandsworth City Learning Centre biedt scholen oplossingen en advies op het gebied van computers en creatieve media. Met programma’s op maat, training en het gebruik van nieuwe technologieën, stimuleren zij innovatief lesgeven.

Apple Event
Apple organiseert jaarlijks voor een exclusief aantal bezoekers het Apple event ten tijde van de Bett show. Een bezoek aan het Apple Event geeft je de mogelijkheid om je te laten inspireren door presentaties en workshops over Apple van experts uit de hele wereld. Op uitnodiging verleent Apple toegang aan het evenement. Twee weken voor aanvang van de reis ontvang je uitsluitsel over deelname.

Kosten
De kosten voor de vierdaagse educatieve BETT reis naar London bedragen € 1495,00. Dit bedrag is inclusief retourvlucht, overnachtingen o.b.v. 2 persoonskamer (óf meerprijs 1 persoonskamer), ontbijt, transfer/travelcard en één volledig verzorgd OinO-Advies diner. De kosten voor overige diners, lunches en (culturele) activiteiten zijn voor eigen rekening, evenals het afsluiten van een reis- en annuleringsverzekering.

Subsidie aanvragen
Er bestaan mogelijkheden om voor onze studiereizen subsidie aan te vragen. Een subsidieaanvraag moet gedaan worden in het jaar voorafgaand aan de reis. Gedachte hier achter is dat de subsidie-aanvrager onderbouwd en met visie op de toekomst de aanvraag doet, “last-minute – aanvragen” zijn niet mogelijk.

Wij kunnen je ondersteunen in de aanvraag van een subsidie. Alle informatie over de subsidie lees je hier.

Ga je mee?
Ben je geïnteresseerd en wil je samen met ons mee op reis naar Londen?
Schrijf je dan nu in!

Ben je actief binnen het voortgezet onderwijs en heb je interesse, neem dan contact met ons op en wij kunnen in overleg het programma aanpassen naar jouw wensen en behoeften.

NB: Twee weken voor aanvang van de reis ontvang je het definitieve programma. We proberen zoveel mogelijk het programma op maat te maken naar de wensen en behoeften van de klant.

Meer informatie
Voor informatie neem je contact op met ons via: info@oino-advies.nl of 088 410 10 50.

Aanmeldformulier Londen Bett reis 2019


€ 1.495,00

Algemene Voorwaarden