Studiedag AWBR


14 maart
Joop Westerweelschool | Balboaplein 44 te Amsterdam
Studiedag AWBR - gegeven

Onder de titel ‘Digitaal Meesterschap’ organiseren we op 14 maart 2017 de derde gemeenschappelijke studiedag. We hebben voor alle medewerkers van AWBR een aantrekkelijk programma samengesteld.

Het onderwijs ontwikkelt zich razendsnel. Vooral ook omdat de kinderen anders leren dan wij deden. Ze hebben een schat aan informatie tot hun digitale beschikking. Onderwijzen betekent je leerlingen begeleiden in de zoektocht naar kennis. Op de studiedag vertonen we een film waarin je kunt zien hoe er op de diverse scholen van AWBR wordt gewerkt aan die ontwikkeling. Veel ‘good practices’ komen langs.

Verder stellen we iedereen in de gelegenheid één workshop te volgen (o.a. Sharepoint), één lezing bij te wonen en een bezoek te brengen aan de ‘Experience’ (een innovatieve markt).

Maar misschien nog wel zo belangrijk: het is weer een mooie gelegenheid om collega’s van andere scholen te ontmoeten, te sparren en van elkaar te leren.

De ontvangst, plenaire opening, lezingen en lunch vinden plaats in de Maranathakerk: Cabotstraat/Vasco da Gamastraat in Amsterdam-West.
De workshops, 'Experience' en AWBR schoolband en borrel vinden plaats op de Joop Westerweelschool, Balboaplein 44 in  Amsterdam-West.

Programma

Programma studiedag AWBR
8.30 - 17.00 uur
Dagindeling
Workshops
Experience
Lezing

Locatie


Joop Westerweelschool
Balboaplein 44 te Amsterdam

Aanmeldformulier AWBR Studiedag 14 maart 2017


14 maart 2017