Nationaal congres 'Het Geluk van de Toekomst' tbv organisaties

De kracht van jouw onderwijs


9 november
Naar de top

Het primair onderwijs legt de basis voor de toekomst van onze kinderen. Dit funderend onderwijs helpt leerlingen om competente, creatieve, verantwoordelijke en kritisch denkende volwassenen te worden. Het helpt leerlingen bij het ontdekken van hun talenten en later bij de keuze van een vervolgstudie of een beroepsopleiding. Goed onderwijs gaat mee met zijn tijd en speelt in op een veranderende wereld.

Op de informatiemarkt van het OinO-Congres kunnen leveranciers hun producten en diensten presenteren aan de ruim 400 bezoekers die jaarlijks naar de conferentie komen.

Dit jaar wordt het georganiseerd in het Spant Congrescentrum in Bussum. Leveranciers kunnen zich als partner aanmelden voor de informatiemarkt en gebruik maken van het partnerpakket.

Wat je moet weten over de informatiemarkt:

  • Locatie: de informatiemarkt vindt plaats op het Plein in het Spant Congrescentrum. De ruimte biedt aan maximaal 20 partners een plek op de informatiemarkt.
  • Stand oppervlakte: de stand is maximaal 6 m2 (3 m breed x 2m diep) en heeft een maximale hoogte van 2,5 m. Je kunt deze ruimte zelf inrichten met banieren of een achterwand. De standplaatsen worden op volgorde van aanmelding toegewezen.
  • Voorzieningen: er is gratis wifi en iedere stand heeft een stroompunt en een statafel. Naar wens kan gekozen worden voor een tafel en twee stoelen. Je kunt bovendien vrij gebruik maken van de faciliteiten koffie/ thee, drankjes, lunch en borrel.


Kosten: om partner te worden van OinO-Congres 2017 en deel te nemen aan de informatiemarkt bedragen de kosten € 1.775,- exclusief btw.

Stand-bemanning: 2 x deelnemerspassen en 5 x relatiekaarten voor OinO-Congres,

Aanvullend en alleen in combinatie met standruimte:
Partner sessie in het programma
 - € 950,-
Inhoudelijke sessie i.c.m. een onderwijsinstelling – maximaal 4 partnersessies beschikbaar.

Deelname ‘rondetafel-sessie’ - € 300,-
Je schuift aan tussen de deelnemers van het congres bij rondetafelgesprekken en hebt de mogelijkheid om jezelf voor te stellen, persoonlijke relaties aan te gaan en je standpunten te profileren. De zaal beschikt over vijf rondetafels (van max 12 personen) en elke tafel geeft de ruimte aan één partner om deel te nemen. In totaal zullen er twee rondes (van 40 minuten) geprogrammeerd worden.

Aanmelden als partner
Aanmelden als partner kan tot 15 september 2017. Vul het onderstaande contactformulier voor partners in.

Formulier partners
Tijdens OinO-Congres 2017 kunnen partners producten en diensten aan de bezoekers presenteren. We bieden partners hiervoor verschillende mogelijkheden.

Presenteren als partner?
Wil je jouw bedrijf, product of dienst presenteren tijdens het OinO-Congres? Hiervoor bieden wij meerdere mogelijkheden. Je kunt met bezoekers in gesprek gaan door middel van een stand en/of het geven van een Clinique op het Netwerkplein, maar je kunt ook een presentatie verzorgen.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden als partner?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Neem contact met ons op: