OinO-BHV

Bij OinO-BHV leert u vaardigheden om bij noodgevallen de juiste handelingen te kunnen verrichten. De cursus is samengesteld naar uw behoefte, praktijkgericht en wordt in kleine groepen afgenomen, waardoor er optimale aandacht is.

Waarom OinO-BHV


Basiscursussen, opfriscursussen en cursussen voor gevorderden
Onze cursussen worden gegeven door docenten en instructeurs met een ruime praktijkervaring. OinO-BHV wil alle cursisten optimale aandacht geven. Dit bereiken we door te werken met groepen van maximaal 14 personen en voor reanimatie slechts 8 personen.

Bij ongevallen handelend optreden
Doen is de basis van onze cursussen. We bieden u voldoende kennis en ervaring om de juiste handelingen te verrichten bij noodsituaties. Dit ondersteunen we onder andere met een reanimatiepop die aangesloten is op een computer, zodat u meteen ziet of u het goed doet.

Eerste hulp cursus bij u in de buurt
We verzorgen de cursussen op een door ons geregelde goed bereikbare locatie of bij u op school. Onze cursussen vinden plaats door heel Nederland.
Onze cursussen vinden het hele jaar door plaats en worden gegeven op werkdagen en op zaterdag. Dit kan zowel overdag als 's avonds. De data worden in overleg bepaald.

Wat als het niet lukt om iemands leven te redden?
Het gebeurt ook wel af en toe dat ondanks uiterste inspanning een reanimatie niet slaagt. Als dit u overkomt biedt OinO-BHV u een luisterend oor en kan u helpen bij de verwerking. U kunt bij ons terecht voor gratis nazorg.